Θεραπείες με Yag Laser

Δευτερογενής θόλωση οπισθίου περιφακίου

Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση η οποία ακολουθεί την εγχείρηση του καταρράκτη. Οφείλεται σε ίνωση του οπ.περιφακίου που βρίσκεται πίσω από τον ενδοφακό. Μπορεί να συμβεί μετά από μήνες ή και μερικά χρόνια από την εγχείρηση του καταρράκτη και εξαρτάται από τον τύπο του καταρράκτη αλλά και του ενδοφακού. Η αντιμετώπιση αυτής της κατάσταση η οποία θολώνει σταδιακά την όραση γίνεται στο ιατρείο πολύ εύκολα και με ασφαλή τρόπο με το YAG-LASER με άμεση αποκατάσταση της όρασης.

Ιριδοτομές στο γλαύκωμα στενής γωνίας

Στο γλαύκωμα στενής ή κλειστής γωνίας δημιουργούμε με το YAG-LASER 1 ή και περισσότερες τρυπούλες στην ίριδα τις οποίες ονομάζουμε ιριδοτομές. Αυτές μπορεί να γίνουν είτε για να αντιμετωπίσουμε μια κρίση οξέως γλαυκώματος λόγω κορικού αποκλεισμού, είτε προφυλακτικά για να αποφύγουμε μελλοντικά την κρίση οξέως γλαυκώματος. Είναι μία διαδικασία γρήγορη, αναίμακτη και ασφαλής η οποία απαλλάσσει τον ασθενή από περαιτέρω περιπέτειες με το γλαύκωμα.

Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Πατήστε "ΟΚ" για να αποδεχτείτε την χρήση τους, ή στο "Μάθετε περισσότερα" για να διαβάσετε για τον σκοπό τους.